Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g28g112kcal0g27.7g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 84g341kcal0g83.8g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala420g1344kcal63g247.8g10.9g42g
Maitojuoma, profeel, valio1400g280kcal46.2g25.2g0g21g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 420g178kcal41.2g1.7g0.4g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 420g582kcal52.5g1.3g41.2g0g
Oliiviöljy 105g929kcal0g0g105g0g
Ruokasuola jodioitu 21g0.5kcal0.1g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g1750g1138kcal192.5g73.5g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9296g9807kcal791g922g325.4g126g
Valittu annoskoko4648g4904kcal395.5g461g162.7g63g
Annoskoko puolitettuna2324g2452kcal197.8g230.5g81.4g31.5g
Arvot/100g100g106kcal8.5g9.9g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040