Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 42g156kcal6g23.7g3g4.2g
Margariini 70%, keiju laktoositon 56g348kcal0g0g39.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g139kcal4.1g28.4g0.5g1.4g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 42g11kcal1.4g1.3g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g52g29kcal4.4g2.6g0.1g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g42g33kcal1.1g1.7g2.5g0g
Sokeri 35g144kcal0g35.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 46g65kcal5.7g0.1g4.7g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 4.2g14kcal0g3.4g0g0.1g
Raparperi 104g35kcal0.7g5.7g0.1g1.5g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana930g1955kcal47g206g100.4g14.4g
Valittu annoskoko465g978kcal23.5g103g50.2g7.2g
Annoskoko puolitettuna233g489kcal11.8g51.5g25.1g3.6g
Arvot/100g100g210kcal5.1g22.1g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201475