Jauhelihamakaronilaatikko

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Pilko sipuli ja kuullota se öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista kunnolla.

Mausta valkopippurilla ja paprikajauheella (1/2 tl molempia) sekä haluamillasi mausteilla (esim.

chili rouhetta).

Valuta makaronit, lisää jauheliha-sipuli seos.

Sekoita toisessa astiassa maito, munat sekä suola, mausta kuivatulla basilikalla (1tl).

Voitele Flora juoksevalla vuoka, lisää makaroni-jauhelihaseos ja kaada munamaito päälle.

Ripottele halutessasi juustoraaste päälle (voi jättää poiskin).

Paista n. 40min 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma 60g217kcal8.1g39.6g1.8g3.6g
Jauheliha 9,5% 400 g (Atria), annos 400g125g207kcal25.1g0g11.9g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen157g52kcal5.2g7.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 35g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, flora culinesse, juokseva 4.4g28kcal0g0g3.6g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g63g163kcal18.8g1.3g9.4g0g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl4.7g39kcal0g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana930g1518kcal123.4g99g69.8g7.8g
Valittu annoskoko465g759kcal61.7g49.5g34.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna233g380kcal30.9g24.8g17.5g2g
Arvot/100g100g163kcal13.3g10.6g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367772