Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 38g111kcal3.3g19.5g0.9g5.2g
Puolukka 50g19kcal0.2g3.4g0.3g1.3g
Canderel makeutusjauhe2.5g10kcal0.1g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana930g280kcal7.2g50.4g2.4g13g
Valittu annoskoko465g140kcal3.6g25.2g1.2g6.5g
Annoskoko puolitettuna233g70kcal1.8g12.6g0.6g3.3g
Arvot/100g100g30kcal0.8g5.4g0.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93315