Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 350g91kcal5.5g12.3g0.7g6.7g
Voi 35g254kcal0.4g0.1g28.5g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g11g2.1kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana931g732kcal13.6g33g58.6g15.8g
Valittu annoskoko466g366kcal6.8g16.5g29.3g7.9g
Annoskoko puolitettuna233g183kcal3.4g8.3g14.7g4g
Arvot/100g100g79kcal1.5g3.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180