Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali186g39kcal2.2g6.3g0.4g3.9g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Paprika punainen 20g5.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g6.6g1.5kcal0g0.2g0.1g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön4.4g31kcal0.1g0.2g0.7g0g
Kasvisliemikuutio 2.4g7.3kcal0.2g0.3g0.6g0g
Vesi87g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g6.6g54kcal0g0g6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha131g218kcal24.9g0g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana931g724kcal55.8g17.8g42g9.4g
Valittu annoskoko466g362kcal27.9g8.9g21g4.7g
Annoskoko puolitettuna233g181kcal14g4.5g10.5g2.4g
Arvot/100g100g78kcal6g1.9g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244737