Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 145g207kcal18.1g0.4g14.9g0g
Kuohukerma88g299kcal1.8g2.6g30.7g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 13g51kcal0.3g0.3g5.5g0g
Paprika punainen 44g13kcal0.4g2g0.2g0.8g
Tonnikala öljyssä 132g250kcal35.7g0g11.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g44g8.9kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana931g1657kcal113.2g14g126.6g2.8g
Valittu annoskoko465g829kcal56.6g7g63.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna233g414kcal28.3g3.5g31.7g0.7g
Arvot/100g100g178kcal12.2g1.5g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269005