Tomaattibasilikamunakas

Sekoita kananmunat, jauho, maito ja mausteet (esim.

suola/yrttisuola, pippuri...).

Laita seos pannulle (hella 2:lla tai 3:lla) ja anna olla hetken (n. 5min) että hyytyy.

Heitä päälle tomaatit, feta, silputut/revityt basilikan lehdet ja juusto.

Anna olla kannen alla (hella 1:llä (tai 2:lla))

Munakas on valmis kun on turvonnut kaksinkertaiseksi ja juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Gilr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g131g27kcal0.8g5g0.4g1.8g
Basilika, tuore 12g3.3kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g203g264kcal26.6g0.6g16.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g158kcal0g0g17.5g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 14g43kcal1.2g7.8g0.3g1.9g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen26g8.7kcal0.9g1.3g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %35g63kcal7.5g0.4g3.5g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g26g68kcal7.9g0.5g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana931g1268kcal90.6g31.4g85g7.8g
Valittu annoskoko466g634kcal45.3g15.7g42.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna233g317kcal22.7g7.9g21.3g2g
Arvot/100g100g136kcal9.7g3.4g9.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434202