Täytetyt paprikat

1. Halkaise paprikat pituussuunnassa.

Jätä koristeelliset kannat, mutta poista siement ja väliseinämät.

Esikypsennä paprikoita kiehuvassa vedessä tai mikrossa kolmisen minuuttia.

2. Kullota hienonnettu sipuli pannulla.

Ruskista jauheliha.

3. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon riisi, murennettu feta, muna, kerma ja mausteet.

4. Jaa seos paprikanpuolikkaisiin.

Sirottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 191g56kcal1.8g8.6g0.8g3.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha113g187kcal21.4g0g11.3g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)45g55kcal1g12.3g0.1g0.4g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 28g64kcal3.9g0.5g5.1g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.5g0g
Ruokakerma 5%, Valio28g18kcal0.4g1.2g1.4g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.6g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Paprikajauhe 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)28g73kcal7.3g0.4g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana932g964kcal76.2g48g50.2g9g
Valittu annoskoko466g482kcal38.1g24g25.1g4.5g
Annoskoko puolitettuna233g241kcal19.1g12g12.6g2.3g
Arvot/100g100g104kcal8.2g5.2g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208736