Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 197g57kcal2g9.1g0.6g3.5g
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 14g52kcal1.5g10.5g0.1g0.7g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g56g191kcal1.1g1.7g19.7g0g
Korppujauho 7g26kcal0.7g5.3g0.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Siirappi 20g59kcal0g14.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana932g858kcal18.4g82.6g47.4g9.2g
Valittu annoskoko466g429kcal9.2g41.3g23.7g4.6g
Annoskoko puolitettuna233g215kcal4.6g20.7g11.9g2.3g
Arvot/100g100g92kcal2g8.9g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390035