Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g100g460kcal0.5g0.5g51g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g400g1560kcal0.8g388g0g0g
Raparperi 1920g647kcal13.2g105.6g1.9g26.9g
Culinesse (Flora), annos 10g500g2300kcal2.5g2.5g255g0g
Sokeri 595g2416kcal0g594.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu440g554kcal48.4g1.3g39.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 650g2230kcal66.2g455g7.8g22.7g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka20g80kcal0g19.8g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g10g31kcal1.1g6g0.7g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9310g20627kcal267.4g3161.8g712g105g
Valittu annoskoko4655g10313kcal133.7g1580.9g356g52.5g
Annoskoko puolitettuna2328g5157kcal66.9g790.5g178g26.3g
Arvot/100g100g222kcal2.9g34g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128570