Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%2398g4077kcal479.6g0g239.8g0g
Ranskankerma Valio600g1679kcal15g21g167.9g0g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Flora ruokakerma 15 % 250g500g749kcal8g17.5g74.9g0g
Pekoni Pirkka560g1623kcal78.3g5.6g145.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9312g16578kcal1177.4g145.8g1258.6g20.4g
Valittu annoskoko4656g8289kcal588.7g72.9g629.3g10.2g
Annoskoko puolitettuna2328g4145kcal294.4g36.5g314.7g5.1g
Arvot/100g100g178kcal12.6g1.6g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161