Koskenlaskijan jauhelihakeitto

Keitä peruna n 3 l vettä.

Laita mukaan myös liemikuutiot.

Paista jauheliha ja sipuli, mausta paprikalla ja suolalla.

Lisää keittoon keittojuurekset, anna kiehahtaa.

Lisää jauheliha ja mausteet: vasikanfondue, paprika, pippuri, suola ja kumina oman maun mukaan.

Lisää juusto pieninä kuutioita ja odota että juusto sulaa.

Hämmennä hyvin.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Sniku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha640g1062kcal121.6g0g64g0g
Keittojuurekset, apetit320g83kcal2.9g15.4g1g7.4g
Peruna, keskikokoinen 60g640g384kcal9.6g83.2g0.6g5.8g
Lihaliemikuutio Maggi8.8g25kcal0.8g0.6g2g0g
Kasvisliemikuutio 8.8g27kcal0.8g1.2g2.1g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g200g560kcal38g0.1g44g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g24g18kcal1.8g2.3g0.1g0g
Suola, annos 3g7.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha47g78kcal9g0g4.7g0g
Keittojuurekset, apetit24g6.1kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g47g28kcal0.7g6.1g0g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.6g1.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g15g41kcal2.8g0g3.3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi177g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9312g4686kcal379.4g229.6g244.8g31.6g
Valittu annoskoko4656g2343kcal189.7g114.8g122.4g15.8g
Annoskoko puolitettuna2328g1172kcal94.9g57.4g61.2g7.9g
Arvot/100g100g50kcal4.1g2.5g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183250