Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g916g1557kcal183.1g0g91.6g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g2289g1213kcal32g261g4.6g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl23g57kcal2.7g0.3g5g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g572g916kcal17.2g22.9g85.8g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g9g62kcal0.1g0.1g6.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 687g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 160g49kcal2g7.7g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9312g7707kcal474.2g584g388.4g5.4g
Valittu annoskoko4656g3853kcal237.1g292g194.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna2328g1927kcal118.6g146g97.1g1.4g
Arvot/100g100g83kcal5.1g6.3g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219134