PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 2640g1007kcal7.1g185.9g2.4g90.6g
Vehnäjauho puolikarkea 520g1784kcal53g364g6.2g18.2g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.7g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g280g1512kcal1.1g1.4g168g0g
Maito, Kevyt180g83kcal5.8g8.6g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9312g13613kcal301g1850g494g217.8g
Valittu annoskoko4656g6807kcal150.5g925g247g108.9g
Annoskoko puolitettuna2328g3403kcal75.3g462.5g123.5g54.5g
Arvot/100g100g146kcal3.2g19.9g5.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285219