Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1500g255kcal6g37.5g9g10.5g
Purjosipuli 795g182kcal14.4g19.1g1.6g16.7g
Paprika keltainen 300g90kcal2.8g15.3g0.6g6g
Tomaatti 750g171kcal4.2g25.9g2.2g10.5g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g66g142kcal9.1g14.2g5.5g0g
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 122g1074kcal0g0g121.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9312g3949kcal78.8g245.6g281.6g95g
Valittu annoskoko4656g1975kcal39.4g122.8g140.8g47.5g
Annoskoko puolitettuna2328g987kcal19.7g61.4g70.4g23.8g
Arvot/100g100g42kcal0.8g2.6g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294665