Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g2741g3837kcal438.5g82.2g200.1g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)801g481kcal5.6g38.5g32.1g2.4g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g641g2308kcal54.5g493.6g6.4g0g
Sipuli 433g131kcal5.4g20.8g0.9g7.4g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g40g112kcal3.4g6.8g7.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9312g13738kcal1014.8g1283.8g494.2g19.8g
Valittu annoskoko4656g6869kcal507.4g641.9g247.1g9.9g
Annoskoko puolitettuna2328g3435kcal253.7g321g123.6g5g
Arvot/100g100g148kcal10.9g13.8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056