Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Broilerisuikaleet90g110kcal19.2g0g3.6g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Makaroni, pasta 60g196kcal6.1g39.8g0.7g2g
Paprika keltainen 20g6kcal0.2g1g0g0.4g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g40g48kcal1.3g1.9g4g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.4g1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Curryjauhe (-), annos 5g1g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana932g867kcal56.2g93g28.2g7.2g
Valittu annoskoko466g434kcal28.1g46.5g14.1g3.6g
Annoskoko puolitettuna233g217kcal14.1g23.3g7.1g1.8g
Arvot/100g100g93kcal6g10g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396358