Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tomaatti 15g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 120g42kcal5.5g2.3g0.4g3g
Kasvisliemikuutio 3.3g10kcal0.3g0.4g0.8g0.1g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas15g42kcal2.9g0g3.3g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Valkosipuli 2.4g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana933g232kcal18.2g8g12g7.2g
Valittu annoskoko467g116kcal9.1g4g6g3.6g
Annoskoko puolitettuna233g58kcal4.6g2g3g1.8g
Arvot/100g100g25kcal2g0.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269264