Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 150g183kcal31.9g0g6g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g43g6.5kcal0.8g0.7g0g0g
Paprika punainen 28g8.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)85g34kcal1.8g5.7g0.3g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)3.8g10kcal0.5g0.5g0.7g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g11g101kcal0g0g11.3g0g
Riisi, keitetty, suolaa 135g185kcal3.3g40.9g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana933g1061kcal77.4g99.2g37.6g3.8g
Valittu annoskoko467g530kcal38.7g49.6g18.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna233g265kcal19.4g24.8g9.4g1g
Arvot/100g100g114kcal8.3g10.6g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88853