Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Sipuli 113g34kcal1.4g5.4g0.2g1.9g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g113g27kcal1.4g4.8g0.2g0g
Juustodippi, Pirkka 300g84g110kcal2.6g1.4g10.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha113g187kcal21.4g0g11.3g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras34g118kcal4.4g23.6g0.5g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana934g976kcal64.2g74g45.4g6.2g
Valittu annoskoko467g488kcal32.1g37g22.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna234g244kcal16.1g18.5g11.4g1.6g
Arvot/100g100g105kcal6.9g7.9g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54265