Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%2400g4080kcal480g0g240g0g
Ranskankerma Valio600g1680kcal15g21g168g0g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Flora ruokakerma 15 % 250g500g750kcal8g17.5g75g0g
Pekoni Pirkka560g1624kcal78.4g5.6g145.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9320g16592kcal1178.4g145.8g1259.6g20.4g
Valittu annoskoko4660g8296kcal589.2g72.9g629.8g10.2g
Annoskoko puolitettuna2330g4148kcal294.6g36.5g314.9g5.1g
Arvot/100g100g178kcal12.6g1.6g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161