Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen450g180kcal9g40.5g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g135g1192kcal0g0g134.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g80g83kcal6.3g13g0.5g1.6g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g3996g999kcal79.9g159.8g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9320g4908kcal190.4g426.6g278.8g3.2g
Valittu annoskoko4660g2454kcal95.2g213.3g139.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna2330g1227kcal47.6g106.7g69.7g0.8g
Arvot/100g100g53kcal2g4.6g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524