Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 68g597kcal0g0g67.5g0g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)2001g500kcal20g110.1g0g28g
Vesi1001g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 75g81kcal5.9g12.2g0.5g1.6g
Basilika, kuivattu 7.5g19kcal1.1g1.5g0.3g3g
Mustapippuri 7.5g21kcal0.8g2.9g0.2g2g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 1001g1675kcal277.5g0.1g62g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9320g6058kcal623.6g301.6g263g86.2g
Valittu annoskoko4660g3029kcal311.8g150.8g131.5g43.1g
Annoskoko puolitettuna2330g1515kcal155.9g75.4g65.8g21.6g
Arvot/100g100g65kcal6.7g3.2g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298802