Jugurttinen kanapasta

Keitä ruispasta vedessä.

Paista kanasuikaleet pannulla tilkassa öljyä.

Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja lisää pannulle.

Lisää jugurtti, anna kiehua hetki.

Mausta garam masalalla ja currylla maun mukaan.

Lisää oliivit ja heitä valmis pastakastike pastan sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Ujoolio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikaleet kariniemi2255g2503kcal518.6g0g45.1g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g376g451kcal12.4g13.9g37.6g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 150g298kcal2.1g2.7g30.1g6.6g
Aurinkokuivattu tomaatti501g907kcal13.5g60.1g70.2g0g
Ruokakerma Valio 5%75g45kcal0.9g2.1g3.8g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g50g155kcal4.3g29.1g2.5g0g
Pasta, Torino ruispasta plus1253g4009kcal150.3g789.2g30.1g150.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9320g16735kcal1404.2g1794.2g438.8g313.8g
Valittu annoskoko4660g8368kcal702.1g897.1g219.4g156.9g
Annoskoko puolitettuna2330g4184kcal351.1g448.6g109.7g78.5g
Arvot/100g100g180kcal15.1g19.3g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86208