Ihana kesäkurpitsavuoka

500g paistijauhelihaa
öljyä paistamiseen
1 kg kesäkurpitsa
2 reilunkokoista sipulia
140g tomaattipyrettä
1dl vettä
4 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 tl oreganoa
1 pss (150g) emmental punaleima raastetta

Viipaloi kesäkurpitsa reiluiksi viipaleiksi, paista öljyssä kullanvärisiksi, laita niistä puolet uunivuoan pohjalle ja puolet odottamaan lautaselle.

Ruskista jauheliha ja hienn.

Sipulit ja valkosipulin kynnet.

Lisää pannulle tomaattipyree, vesi ja mausteet, anna hautua n. 10 min., jonka jälkeen voit kaataa seoksen kesäkurpitsojen päälle.

Lado pinnalle loput kesäkurpitsaviipaleet ja reilusti juustoraastetta.

Kypsennä 175 astetta n. 35 min. Anna vetäytyä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Eija62
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%2254g3832kcal450.9g0g225.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl68g609kcal0g0g67.6g0g
Sipuli (kuorittu)451g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g631g467kcal28.4g81.4g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 451g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g63g66kcal5g10.3g0.4g1.3g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g23g52kcal2.5g8.6g0.7g0g
Oregano, kuivattu 23g69kcal2.5g4.9g2.3g9.6g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g676g2638kcal196.1g4.1g196.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9324g15707kcal1382.6g261.8g989.4g37.2g
Valittu annoskoko4662g7854kcal691.3g130.9g494.7g18.6g
Annoskoko puolitettuna2331g3927kcal345.7g65.5g247.4g9.3g
Arvot/100g100g169kcal14.8g2.8g10.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136556