Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1736g1321kcal32.6g269g3.5g17.4g
Lanttu 305g88kcal3.1g14g0.9g5.5g
Porkkana 464g152kcal2.9g25.8g0.9g11.8g
Soijakastike 210g127kcal10.9g20g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1331g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g56g303kcal0.1g0.2g33.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha560g930kcal106.5g0g56g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9324g5841kcal312.2g658g190.2g69.4g
Valittu annoskoko4662g2921kcal156.1g329g95.1g34.7g
Annoskoko puolitettuna2331g1460kcal78.1g164.5g47.6g17.4g
Arvot/100g100g63kcal3.3g7.1g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149877