Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 876g228kcal13.7g20.2g4.4g25.4g
Sipuli 70g21kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Voi 35g254kcal0.4g0.1g28.5g0g
Vesi2103g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g701g1753kcal133.2g0.2g154.2g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g876g964kcal20.2g27.2g87.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9324g6440kcal336.8g102.2g549.6g53.2g
Valittu annoskoko4662g3220kcal168.4g51.1g274.8g26.6g
Annoskoko puolitettuna2331g1610kcal84.2g25.6g137.4g13.3g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1.1g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246891