Naudan suikalepata

1. Ruskista lihasuikaleet kuumalla pannulla, nosta syrjään odottamaan.

2. Kuori ja paloittele sipulit lohkoiksi.

Leikkaa paprikat suikaleiksi.

Ruskista sipulia ja paprikoita pannulla.

Leikkaa maustekurkut pieniksi paloiksi.

3. Laita lihasuikaleet kattilaan, kaada tomaattimurska päälle.

Kuumenna ja lisää fond du chef-kuutiot sekä sipulit.

Anna ruuan hautua kannen alla puolisen tuntia.

4. Mausta hunajalla ja mustapippurilla.

5. Lisää kattilaan paprika.

Anna kypsyä 15 min. Lisää lopuksi kurkut ja tomaatit.

Hauduta vielä kannen alla n. 10 min. Tarkista maku ja lisää halutessasi mausteita.

6. Tarjoa perunan, riisin tai pastan kanssa.

Vinkki! Tämän ruuan voi hyvin valmistaa edellisenä päivänä tai pakastaa.

Mitä pidempään ruoka saa hautua, sitä mehevämpää siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g933g1260kcal205.3g0g46.7g0g
Sipuli (kuorittu)233g63kcal3g11.2g0.5g4g
Paprika, punainen537g138kcal4.8g24.7g2.1g10.7g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1727g604kcal17.3g117.4g8.6g24.2g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g280g1092kcal5.6g7g117.6g0g
Knorr, fond du chef (Knorr), annos 28g196g235kcal4.9g11.8g17.6g2.9g
Hunaja 93g308kcal0.5g75.4g0g0g
Mustapippuri 9g26kcal1g3.6g0.3g2.5g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g70g11kcal0.5g2.1g0.1g1.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen583g117kcal3.5g22.2g1.7g8.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9324g7709kcal492.8g550.8g390.4g107.8g
Valittu annoskoko4662g3855kcal246.4g275.4g195.2g53.9g
Annoskoko puolitettuna2331g1927kcal123.2g137.7g97.6g27g
Arvot/100g100g83kcal5.3g5.9g4.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281258