Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus2000g600kcal40g100g6g60g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)2000g2220kcal460g0g40g0g
Juusto, Valio arkijuusto400g1320kcal108g0g96g0g
Oliiviöljy 120g1061kcal0g0g120g0g
Soijakastike 144g87kcal7.4g13.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9328g10576kcal1230.8g227.4g524.2g120g
Valittu annoskoko4664g5288kcal615.4g113.7g262.1g60g
Annoskoko puolitettuna2332g2644kcal307.7g56.9g131.1g30g
Arvot/100g100g113kcal13.2g2.4g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173890