Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1440g1618kcal304.3g0g43.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g780g218kcal4.7g46.4g1.6g19.5g
Selleri, annos 50g120g17kcal1.2g3.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)408g110kcal5.3g19.6g0.8g6.9g
Vesi1920g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9336g3927kcal631g139.2g91.2g52.8g
Valittu annoskoko4668g1964kcal315.5g69.6g45.6g26.4g
Annoskoko puolitettuna2334g982kcal157.8g34.8g22.8g13.2g
Arvot/100g100g42kcal6.8g1.5g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164907