Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2042g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 480g1064kcal84.1g0g81.7g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 793g601kcal14.8g122.2g1.6g7.9g
Porkkana, keitetty, suolaa 252g84kcal1.6g14.2g0.5g6.5g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 480g163kcal5.3g25.9g1g13.9g
Sipuli, paistettu 84g85kcal1.1g4.1g6.9g1.4g
Lihaliemijauhe/tiiviste 26g77kcal2.9g4g5.5g0.1g
Pavut tomaattikastikkeessa510g383kcal20.4g66.4g0.5g25.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9336g4912kcal260.4g473.6g195.4g110.6g
Valittu annoskoko4668g2456kcal130.2g236.8g97.7g55.3g
Annoskoko puolitettuna2334g1228kcal65.1g118.4g48.9g27.7g
Arvot/100g100g53kcal2.8g5.1g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277