Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g228g64kcal1.4g13.6g0.5g5.7g
Purjosipuli 53g12kcal1g1.3g0.1g1.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl11g100kcal0g0g11.4g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g175g217kcal5.6g7.2g18.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana934g787kcal16g44.2g60.8g13.6g
Valittu annoskoko467g394kcal8g22.1g30.4g6.8g
Annoskoko puolitettuna234g197kcal4g11.1g15.2g3.4g
Arvot/100g100g84kcal1.7g4.7g6.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186015