Samettinen katkarapukeitto

Pilko sipuli ja valkosipuli ja kuullota kattilassa seesamöljyssä.

Lisää tomaattimurska ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.

Kaada seos tehosekoittimeen ja surraa tasaiseksi.

Voit käyttää myös sauvasekoitinta.

Kaada seos takaisin kattilaan.

Lisää kerma ja katkaravut.

Mausta esim ripauksella cayannepippuria.

Kiehauta nopeasti, mutta varo etteivät katkaravut sitkisty.

Tarjoa esimerkiksi krutonkien kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesamöljy, kylmäpuristettu2.6g24kcal0g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g175g40kcal2.5g6g0.7g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g4.4g10kcal0.1g1.2g0.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl88g298kcal1.8g2.6g30.7g0g
Katkarapu 158g108kcal22.8g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana935g997kcal56.8g25.6g73g1.4g
Valittu annoskoko467g499kcal28.4g12.8g36.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna234g249kcal14.2g6.4g18.3g0.4g
Arvot/100g100g107kcal6.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272528