Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali50g12kcal0.6g1.7g0.1g1g
Selleri, annos 50g62g8.7kcal0.6g1.9g0g0g
Paprika, vihre13g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Tomaattimurska 125g37kcal0.7g6.6g0.2g2.4g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Kasvisliemikuutio 4.1g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 187g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana935g160kcal5.6g25g2.6g8.2g
Valittu annoskoko467g80kcal2.8g12.5g1.3g4.1g
Annoskoko puolitettuna234g40kcal1.4g6.3g0.7g2.1g
Arvot/100g100g17kcal0.6g2.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350639