Herkkusienivuoka

Ruskista pilkotut sienet ja sipulit.

Mausta, esim.

timjami 1/2 tl, basilika 2 tl.

Keitä riisi puolikypsäksi.

Laita ruokaöljyllä kevyesti voideltuun vuokaan kerroksittain ensin suurin osa keitetystä riisistä, sitten sieni-sipuliseos, 4-5 keskikokoista tomaattia viipaloituna, yksi pieni silputtu purjo ja päällimmäiseksi kerrokseksi loput riisit.

Kuorruta sienivuoka juustokastikkeella.

Juustokastike:
Kiehauta vehnäjauhot ruokaöljyssä, lisää vähän kerrallaan 1/2 dl maitoa ja raastettu juusto.

Keitä koko ajan sekoittaen kunnes juusto on sulanut.

Mausta, esim.

viherpippurilla.

Laita sienivuoka lopuksi n. 50 min ajaksi 200 asteiseen uuniin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Vehnäjauho sunnuntai13g44kcal1.5g8.9g0.3g0.4g
Oltermanni 17%25g68kcal7.5g0g4.3g0g
Kevytmaito hyla (Valio)125g58kcal4g6g1.9g0g
Purjosipuli 15g3.4kcal0.3g0.4g0g0.3g
Tomaatti 157g36kcal0.9g5.4g0.5g2.2g
Maggi kasvisliemikuutio 12 g/kpl2.6g8.7kcal0.2g0.4g0.7g0g
Kokojyväriisi (Uncle bens), annos 100g50g168kcal4g35.6g1.1g2.4g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Herkkusieni, tuore Pirkka50g13kcal1.3g1.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana935g857kcal40g119g23g11.6g
Valittu annoskoko467g428kcal20g59.5g11.5g5.8g
Annoskoko puolitettuna234g214kcal10g29.8g5.8g2.9g
Arvot/100g100g92kcal4.3g12.7g2.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73620