Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g146g409kcal27.8g0g32.1g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g154g54kcal2.5g10.7g0.2g2.2g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g167g134kcal18.4g4.8g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana935g1194kcal97.4g31g74.2g4.4g
Valittu annoskoko468g597kcal48.7g15.5g37.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna234g298kcal24.4g7.8g18.6g1.1g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94573