Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus2003g601kcal40.1g100.2g6g60.1g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)2003g2224kcal460.8g0g40.1g0g
Juusto, Valio arkijuusto401g1322kcal108.2g0g96.2g0g
Oliiviöljy 120g1063kcal0g0g120.2g0g
Soijakastike 144g87kcal7.5g13.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9344g10594kcal1233.2g227.8g525.2g120.2g
Valittu annoskoko4672g5297kcal616.6g113.9g262.6g60.1g
Annoskoko puolitettuna2336g2649kcal308.3g57g131.3g30.1g
Arvot/100g100g113kcal13.2g2.4g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173890