Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g2136g3631kcal405.8g0g213.6g0g
Kesäkurpitsa, tuore641g109kcal3.8g16g2.6g4.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g320g90kcal1.9g19.1g0.6g8g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g1335g334kcal20g60.1g4g0g
Kuohukerma,valio,2dl240g817kcal4.8g7.2g84.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9344g9960kcal872.6g204.8g609.8g25g
Valittu annoskoko4672g4980kcal436.3g102.4g304.9g12.5g
Annoskoko puolitettuna2336g2490kcal218.2g51.2g152.5g6.3g
Arvot/100g100g107kcal9.3g2.2g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187822