Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt3200g1472kcal102.4g153.6g48g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g320g1920kcal67.2g21.1g172.8g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g96g10kcal1.4g0g0.6g81.6g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Voi 160g1161kcal1.9g0.6g130.1g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9344g11635kcal565.8g355.8g883.4g163.2g
Valittu annoskoko4672g5818kcal282.9g177.9g441.7g81.6g
Annoskoko puolitettuna2336g2909kcal141.5g89g220.9g40.8g
Arvot/100g100g125kcal6.1g3.8g9.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197070