Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK800g1360kcal80g80g80g0.8g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Voi 45g325kcal0.5g0.2g36.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 32g110kcal3.3g22.4g0.4g1.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1600g560kcal25.6g110.4g1.6g22.4g
Vesi, vesijohtovesi 960g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 224g109kcal2.6g21.2g0.4g3.6g
Sinappi 51g67kcal2.2g7.2g3.1g0.9g
Maustekurkku sokerisuolattu 480g96kcal3.3g14.4g0.5g8.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9344g5513kcal247.4g557.6g246.8g91.2g
Valittu annoskoko4672g2756kcal123.7g278.8g123.4g45.6g
Annoskoko puolitettuna2336g1378kcal61.9g139.4g61.7g22.8g
Arvot/100g100g59kcal2.6g6g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174