Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus224g785kcal31.4g1.1g71.8g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa1042g1354kcal187.5g13.5g57.3g0g
Valio fraiche 5%321g289kcal12.8g24.4g16g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)641g1058kcal19.2g25.6g96.2g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)160g417kcal49.7g0g24g0g
Ketsuppi, Felix120g108kcal1.2g25.2g0.6g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)2164g2829kcal259.6g1601.1g21.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9344g13679kcal1122.8g3381.8g575g0g
Valittu annoskoko4672g6840kcal561.4g1690.9g287.5g0g
Annoskoko puolitettuna2336g3420kcal280.7g845.5g143.8g0g
Arvot/100g100g146kcal12g36.2g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821