Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1559 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu768g968kcal84.5g2.3g69.1g0g
Sokeri 765g3105kcal0g764.2g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 600g3196kcal2g2.1g360g0g
Maito,kevyt (valio) 100g600g276kcal19.2g28.8g9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1170g4015kcal119.2g819g14g41g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g24g96kcal0g23.8g0g0g
Raparperi 720g243kcal5g39.6g0.7g10.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9354g23900kcal463g3382.2g905.6g102.6g
Valittu annoskoko4677g11950kcal231.5g1691.1g452.8g51.3g
Annoskoko puolitettuna2339g5975kcal115.8g845.6g226.4g25.7g
Arvot/100g100g256kcal4.9g36.2g9.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298287