Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1750g572kcal10.9g97.3g3.5g44.6g
Valkosipuli 46g49kcal3.6g7.4g0.3g1g
Vesi, vesijohtovesi 2100g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%700g630kcal28g53.2g35g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow21g55kcal2.1g2.1g4.2g0.3g
Ruokaöljy keskiarvo 63g557kcal0g0g62.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9359g3725kcal89.2g320g211.8g91.8g
Valittu annoskoko4680g1863kcal44.6g160g105.9g45.9g
Annoskoko puolitettuna2340g931kcal22.3g80g53g23g
Arvot/100g100g40kcal1g3.4g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157204