Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 56g307kcal0.5g0.3g34.3g0g
Sokeri 48g194kcal0g47.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 73g251kcal7.5g51.2g0.9g2.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g3g0g0g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Raparperi pakastettu131g41kcal0.9g7.2g0.1g1.8g
Fariinisokeri19g76kcal0g18.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl19g16kcal0.3g0.8g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana935g2164kcal39.2g291.8g90g8.8g
Valittu annoskoko468g1082kcal19.6g145.9g45g4.4g
Annoskoko puolitettuna234g541kcal9.8g73g22.5g2.2g
Arvot/100g100g231kcal4.2g31.2g9.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225875