Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 174g248kcal21.8g0.5g17.8g0g
Voi 79g574kcal0.9g0.3g64.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 40g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g59g363kcal12.5g4.1g33.1g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g20g2kcal0.3g0g0.1g16.8g
Leivinjauhe 5.9g10kcal0.3g2.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g3.9g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 10g35kcal1.8g1g2.1g2.9g
Vesi, vesijohtovesi 48g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Voi 5.3g39kcal0.1g0g4.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.6g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g4g24kcal0.8g0.3g2.2g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g1.3g0.1kcal0g0g0g1.1g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.6g2.3kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 3.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana936g2664kcal80.2g25.4g250.4g42g
Valittu annoskoko468g1332kcal40.1g12.7g125.2g21g
Annoskoko puolitettuna234g666kcal20.1g6.4g62.6g10.5g
Arvot/100g100g285kcal8.6g2.7g26.8g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256597