Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Punajuuri 282g108kcal2.8g19.5g0.6g7g
Hunaja 5.6g19kcal0g4.6g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g102g305kcal21.3g1g21.3g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 25g3.1kcal0.3g0.2g0g0.2g
Rucola, lautaselinen n. 30g24g3.6kcal0.2g0.5g0g0.3g
Pinjansiemenet, Parrots28g175kcal8.2g3.7g15.5g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana936g1266kcal65.6g59g79.4g17g
Valittu annoskoko468g633kcal32.8g29.5g39.7g8.5g
Annoskoko puolitettuna234g317kcal16.4g14.8g19.9g4.3g
Arvot/100g100g135kcal7g6.3g8.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252