Jussin kanapata

Laita riisi kiehumaan.

Pilko punasipuli lohkoiksi (tai kuutioiksi jos tahtoo...

ihan sama...) paista kanaa lisää kasvikset ja lämmitä.

Lisää kypsähkö risi, kerma, kanaliemi ja vesi.

hauduta kypsäksi.

Nauti..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Hevijussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g195g234kcal35.1g3.3g8.8g0g
Jasmiiniriisi, Rainbow60g204kcal4.2g46.2g0.5g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g90g32kcal1.6g5.8g0.2g2.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl30g26kcal0.4g1.3g2.1g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g3.3g9kcal0.3g0.6g0.6g0g
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana936g1024kcal84g117.2g24.6g6.8g
Valittu annoskoko468g512kcal42g58.6g12.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna234g256kcal21g29.3g6.2g1.7g
Arvot/100g100g109kcal9g12.5g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441155