Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 125g42kcal3.8g6.1g0.1g0g
Ruokasuola jodioitu 1.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.9g2.9kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g5.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 250g858kcal25.5g175g3g8.8g
Margariini 80 % laktoositon 44g306kcal0.3g0g34.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana937g2649kcal64.6g406g79.6g18.2g
Valittu annoskoko469g1325kcal32.3g203g39.8g9.1g
Annoskoko puolitettuna234g662kcal16.2g101.5g19.9g4.6g
Arvot/100g100g283kcal6.9g43.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78250