Kukkakaalicouscous

Paloittele kukkakaali reilun kokoisiksi paloiksi.

Hienonna shalotti ja valkosipuli.

Poista tomaatista siemenet ja leikkaa liha kuutioiksi.

Freesaa oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää kukkakaalit ja hauduta hetki.

Lisää valkoviini ja sen verran sahramia, että liemi muuttuu kirkkaan keltaiseksi.

Hauduta niin kauan, että kukkakaalit ovat vielä keskeltä napakoita ja laita kaali sekä sipulit kutteriin.

Jauha kunnes rakenne muuttuu couscousmaiseksi.

Lisää tomaattikuutiot ja sokeriherneet, mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Tuhy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 198g48kcal3.6g4.3g0.6g4.5g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Sokeriherne sugar snaps (Apetit)55g17kcal1.8g2g0.2g0g
Tomaatti 56g13kcal0.3g1.9g0.2g0.8g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Kuohuviini, kuiva (Ballet), annos 750g125g88kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana938g432kcal12.8g20.6g10.8g11.6g
Valittu annoskoko469g216kcal6.4g10.3g5.4g5.8g
Annoskoko puolitettuna234g108kcal3.2g5.2g2.7g2.9g
Arvot/100g100g46kcal1.4g2.2g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226521